Sok magyar cég ismeri azt az 5 lépéses spirált, aminek a vége a pénzügyi bizonytalanság. Az Ön cége meddig szokott eljutni?

Tapasztalatunk szerint ez az 5 leggyakoribb kintlévőség probléma, amitől az Ön cége is szenvedhet:

 1. A cégvezetőnek vagy a pénzügyes munkatársnak rengeteg ideje megy el a követeléskezelésre.
 2. A kellemetlen beszélgetések elmérgesítik az ügyfélkapcsolatokat.
 3. A behajtással követeléskezelőt kell megbízni.
 4. A kintlévőség probléma miatt a cég cash flow-ja megbillen.
 5. Nem teljesül az üzleti terv.

Ha több kintlévőség probléma is rendszeresen tapasztalható a cége életében, akkor tudja, hogy milyen könnyen veszélybe kerülhet a cég pénzügyi jövője a kintlévőségek miatt.

Az 5 megoldás, amiben a FAIR PAY CONTROL segít az Ön cégének:

 1. Az automatikus Rendszer preventív számlamonitoringból és intenzív követeléskezelésből áll. A Rendszer soha nem megy szabadságra, nem lesz beteg, nincs szüksége alvásra, minden számlát ugyanazzal a következetességgel kísér figyelemmel.
 2. A Rendszer bevezetését egy alapos felkészítő időszak előzi meg, az ügyfelei pontosan tudni fogják mikor, mi és miért történik velük. Ezzel tiszta kommunikációt teremtünk, ráadásul elválasztjuk a „jó zsarut” a „rossz zsarutól”, így cége nyugodtan működhet, a számlafizetéseket mi felügyeljük.
 3. Nincs romboló hatású utólagos követeléskezelés, amelynek ráadásul még az összes díját és költségét is Önnek kell megelőlegezni, ezzel együtt a behajtás sikertelenségének kockázatát is Ön viseli.

Az ügyfelei már a számla kiállítását megelőzően tisztában vannak az összes játékszabállyal, a kötelezettségeikre folyamatosan figyelmezteti őket a Rendszer. Ha mégis követeléskezelésre kerül sor, annak jogi költségeit mi előlegezzük, így a behajtás kockázatát is mi viseljük.

 1. Nem kell, hogy duplán szenvedjen veszteséget, egyfelől amiatt, mert nem fizetik ki a számlákat, másfelől azért, mert a behajtással járó költséget is Önnek kell előlegeznie. Az ügyfelei a számlákat pontosan fogják teljesíteni, az esetleges jogi eljárásokat pedig mi intézzük Ön helyett.
 2. Ön felépíti az üzleti tervét, mi pedig megvédjük. A Rendszer 17 fajta grafikonjának és egyéb kimutatásainak segítségével Ön egyszerűen figyelemmel kísérheti a számlái fizetésének alakulását, és ügyfelei fizetési szokásait, amelyre alapozva akár új pénzügyi szabályokat vezethet be a kockázatos ügyfeleknél.

Esettanulmányok

 • Összes
 • Esettanulmány
Még több esettanulmány Összes betöltése
Még több blogbejegyzés Összes betöltése

Blog

 • Összes
 • Blog
Még több esettanulmány Összes betöltése
Még több blogbejegyzés Összes betöltése