Számlakezelés: legyen okosabb, mint egy átlagos cégvezető! Használja ki a Módszert, amivel a „Fizetendő” lista tetejére az Ön számlái kerülnek.

Kétféle cégvezető létezik: az egyik tudja, hogy a kiszámlázott összegek biztosan időben beérkeznek a céghez. A számlakezelés miatt nincs is konfliktusa a megrendelőkkel.

A másiknak folyton gondot okoz, hogy az ügyfelei vajon kiegyenlítik-e határidőre a számlát. Ezért állandóan „háborúzik” a partnereivel.

Ez utóbbi cégvezető hagyja, hogy akár a hagyományos követeléskezelésig elhúzódjon a számlakezelés, és ez gyakran háborús helyzetté fokozza a cégek közötti konfliktust.

A háború pedig senkinek nem jó, mert rendkívül költséges, ráadásul minden költségét a cégének kell előlegeznie. Még ha sikerül is behajtani a követelést, az ügyfélkapcsolat olyan sérülést szenvedhet, ami ellehetetleníti a további üzleti kapcsolatot.

Az első típusú cégvezető mindeközben nyugodtan alszik. Nála mindenki automatikusan tudja, hogy mi a feladata, azt mikor és kinek kell teljesítenie, így minden körülmény között a legkívánatosabb végeredménnyel számolhat. Az ő titka az, hogy egy automatikus rendszer dolgozik helyette.

A világ egyre több területen az automatizmus felé halad. Nem kivétel ez alól a számlakezelés, a kintlévőség sem. A FAIR PAY CONTROL rendszere évi 365 napon keresztül ugyanazzal a korrekt és következetes módon foglalkozik az összes számlájával. Közben ügyel arra is, hogy ne sérüljenek az ügyfélkapcsolatai, ne alakuljanak ki „háborúk”.

Így érheti el, hogy először az Ön számláját fizessék ki az ügyfelek

A FAIR PAY CONTROL Rendszer bevezetését egy alapos felkészítő időszak előzi meg, az Ön ügyfelei pontosan tudni fogják mikor, mi és miért történik velük.

Ennek köszönhetően a partnerei már a számla kiállítását megelőzően tisztában vannak az összes játékszabállyal, a kötelezettségeikre folyamatosan figyelmezteti őket a Rendszer.

Ezzel tiszta kommunikációt teremtünk. De ha mégis követeléskezelésre kerül sor, annak költségeit mi előlegezzük, így a behajtás kockázatát is mi viseljük.

Sehol máshol nem érhető el ilyen szolgáltatás, amely 100%-os jogi garanciát kínál arra, hogy az ügyfelei az Ön számláját mindig a kupac tetejére tegyék.

Esettanulmányok

  • Összes
  • Esettanulmány
Még több esettanulmány Összes betöltése
Még több blogbejegyzés Összes betöltése

Blog

  • Összes
  • Blog
Még több esettanulmány Összes betöltése
Még több blogbejegyzés Összes betöltése