Ha a 80-as években aktívan nézte a reklámblokkokat, akkor biztosan emlékeszik a “Cascot akarok” reklámra. A rövidfilmben egy rémálom veszi kezdetét, amikor a “kocka-ladán” elromlik a fék, és az autó a szakadékban találja magát, a sofőr pedig egy faágról lógva kiabál Casco után. 

(érdemes feleleveníteni az emléket, és megnézni a reklámfilmet itt :)

Miért beszélünk a Cascoról?

A Casco az a fajta biztosítás, amit azért fizetünk, hogy ha probléma adódik az autóval, akkor a javíttatás vagy esetleg egy új autó vásárlásának a költségét ne egyedül fizessük meg. Így biztonságban érezhetjük magunkat, nem kell azon aggódnunk, hogy miből fogjuk finanszírozni a kiadást. 

Ahogy az autónál egy totálkár csődbe tudja vinni a háztartást, úgy a vállalkozás életében a ki nem fizetett számlák is ugyanilyen csődközeli állapotba juttathatják a cégünket. Ezt egészen biztosan nem érdemes megvárni.

FAIR PAY CONTROL - A Céged Cascoja

A FAIR PAY CONTROL mindamellett, hogy folyamatosan őrködik a számlák fizetése felett, ha mégis jogi eljárásra kerülne sor,  Ön helyett előlegezi az ügyvédi munkadíjat, az illetéket, a közzétételi díjat, közjegyzői költségeket, és egy harcedzett ügyvédi csapatot vet be a követeléskezelésbe, mindezt automatikusan, kellő határozottsággal teszi, hogy ne Önnek kelljen futnia a pénze után. 

A választás az Öné!

Dönthet úgy, hogy díjmentes bemutatót igényel és 3 hónapig ingyen kipróbálja a FAIR PAY CONTROL szolgáltatását, és biztonságban tudja a Cége jövőjét - ha ezt választja, kattintson IDE!

Vagy dönthet úgy is, hogy nem gondoskodik a cége és annak üzleti terve védelméről, ez esetben nézze meg újra a videót 

és gondolja át még egyszer, biztosan ott szeretné magát látni a szakadék felett lógva, ahogy éppen azt kiabálja:

Cascot akarok … Cascot akarok kötni?!

Esettanulmányok

  • Összes
  • Esettanulmány
Még több esettanulmány Összes betöltése
Még több blogbejegyzés Összes betöltése

Blog

  • Összes
  • Blog
Még több esettanulmány Összes betöltése
Még több blogbejegyzés Összes betöltése