Tulajdonosként Jagodics Tamás természetesen az elsők között vezette be a FAIR PAY CONTROL szolgáltatásait másik cégénél, az Euro CRM Kft.-nél. Az elért eredmény bámulatos, a számok pedig magukért beszélnek. 

A bevezetés előtt a cég munkatársai hetente 4,5 órát, azaz havonta közel 2 és fél munkanapot csak a követelések kezelésével töltöttek. Az átlagos fizetési késedelem még így is 12 nap volt.

A bevezetést követően viszont Tamás munkatársainak már csak hetente kb. 1 órát, azaz havonta összesen nem egészen 4 órát kellett a pénzügyi folyamatok felügyeletével foglalkozni. Az első hónapban kétharmaddal csökkent a fizetési késedelem: 12 nap helyett 4 napra.

diagram

A nyári szabadságok miatt a bevezetés évének augusztusában a fizetési késedelem visszakúszott 9 napra. De szeptembertől az év végéig folyamatosan csökkenő tendenciával elérték az egy napos fizetési határidőt.

A decemberi hajrá miatt a számlák kifizetése az első évben megint megcsúszott egy kicsit. Januártól visszaállt a kifizetés a normál kerékvágásba, és ez tavaszra már azt eredményezte, hogy nem volt fizetési késedelem. Sőt, gyakran egy vagy két nappal előbb is fizettek az ügyfelek, mint ahogy a számla fizetési határideje lejárt volna.

Ezután a FAIR PAY CONTROL által automatikusan vezérelt folyamat megszokottá vált a partnerek körében. A cég számláit mindig pontosan, határidőre fizették!

Összegezve: 

  • a munkaidő lecsökkent 2,5 napról fél napra
  • az átlagos fizetési határidő lecsökkent 12 napról 0 vagy akár -2 napra

Esettanulmányok

  • Összes
  • Esettanulmány
Még több esettanulmány Összes betöltése
Még több blogbejegyzés Összes betöltése

Blog

  • Összes
  • Blog
Még több esettanulmány Összes betöltése
Még több blogbejegyzés Összes betöltése