Naponta csak 10 perc, és nincsenek kintlevőségek

Forgó Nándort, a Creative Print Kft. ügyvezető-tulajdonosát kértük meg, mondja el, miért váltottak a FAIR PAY CONTROL rendszerére, és mik a tapasztalataik az automatikus kintlévőség-kezelésről. A Creative Print Kft. többek között a Deloitte, a SIXT, és a MAPEI nyomdai munkáit készíti.

Mióta használják a FAIR PAY CONTROL megoldását?

Négy és fél évvel ezelőtt kezdtünk el használni egy másik online kintlévőség-kezelési rendszert, amit 2020. október elsején váltottunk le a FAIR PAY CONTROL rendszerére, mert sokkal jobban megfelelt az igényeinknek, nagyobb tudással rendelkezik a másikhoz képest.

Mik az eddigi tapasztalatok?

Nemrégen vettünk fel egy új munkatársat, akinek még nem volt tapasztalata az ilyen rendszerek területén. Ő mondta megdöbbenve, hogy a FAIR PAY CONTROL rendszerének használata naponta 10 percet vesz igénybe, és nincsenek kintlévőségeink. Ami ugyanilyen fontos, hogy mindenki határidőben, vagy még a határidő lejárta előtt fizet.

Mennyi időt lehet megtakarítani a rendszer bevezetésével?

Tavaly több mint 1300 számlát állítottunk ki, és ha nem állna a rendelkezésünkre egy ilyen rendszer, akkor hetente 4-5 órát foglalkoznánk azzal, hogy a kintlévőségeinket kezeljük, ezt a régebbi tapasztalatainkból tudjuk.

Milyen cégnek ajánlaná a FAIR PAY CONTROL szolgáltatását, rendszerét?

Elsősorban azoknak a cégeknek tudom ajánlani, ahol hetente 2 óránál többet foglalkoznak a kintlévőségeik kezelésével. Nekik mindenképpen megéri ez a rendszer. Nemcsak nagyvállalatok tudják kihasználni a szolgáltatás előnyeit, hanem kis- és középvállalkozások is.

Esettanulmányok

Blog

Cascot akarok… cascot akarok kötni!

Ha a 80-as években aktívan nézte a reklámblokkokat, akkor biztosan emlékeszik a “Cascot akarok” reklámra. A rövidfilmben egy rémálom veszi kezdetét, amikor a “kocka-ladán” elromlik a fék, és az autó [...]
Bővebben

Íme, a legrendesebben fizető megye és ágazat!

Érdekes adatokra bukkanhatunk, ha a Dun & Bradstreet, üzleti információszolgáltató tavalyi évre vonatkozó magyarországi jelentését egy kicsit átböngésszük. A 2020-as gazdasági tevékenység jelentősen csökkent hazánkban, ugyanis harmadával esett vissza a [...]
Bővebben

MINDEN JOG FENNTARTVA - COPYRIGHT © 2023

Készítette: honlap-weboldal.hu