Ön is szeretné, ha számlái 98,6%-át időben kifizetnék az ügyfelei?

Tudjuk, hogy egy cégvezető leginkább a konkrét számokra kíváncsi, ha arról van szó, hogy a cége megrendeljen-e egy új szolgáltatást, amely a cége pénzügyi stabilitását ígéri. Éppen ezért egy hat hónapos merítésben megnéztük, hogyan alakultak a FAIR PAY CONTROL által kezelt számlák, és most el is áruljuk az eredményt, amely még minket is meglepett egy kicsit!

A számok magukért beszélnek: ezért érdemes a KKV-knak a FAIR PAY CONTROL-t választani

11628 darab kiállított számlát vettünk alapul, amit 6,2 milliárd Ft értékben állítottak ki KKV-s ügyfeleink.

A Módszertanunk segítségével ebből a közel 12 000 esetből mindössze 162 alkalommal kellett ügyvédi felszólítást küldenünk, vagyis a számlák 98,6%-át időben kifizették az ügyfeleinknek.

Tényleges jogi eljárásra 6 alkalommal került sor, azaz a számláknak csupán a 0,05%-a jutott el ebbe a stádiumba nemfizetés miatt. Ráadásul mind a hat esetet megnyerte a FAIR PAY CONTROL.

2020-ban Magyarországon 14 nap volt az átlagos fizetési késedelem a statisztika szerint. Ugyanez a szám 2021. első negyedévében a FAIR PAY CONTROL ügyfeleinél 2-3 nap.

Esettanulmányok

Blog

Cascot akarok… cascot akarok kötni!

Ha a 80-as években aktívan nézte a reklámblokkokat, akkor biztosan emlékeszik a “Cascot akarok” reklámra. A rövidfilmben egy rémálom veszi kezdetét, amikor a “kocka-ladán” elromlik a fék, és az autó [...]
Bővebben

Íme, a legrendesebben fizető megye és ágazat!

Érdekes adatokra bukkanhatunk, ha a Dun & Bradstreet, üzleti információszolgáltató tavalyi évre vonatkozó magyarországi jelentését egy kicsit átböngésszük. A 2020-as gazdasági tevékenység jelentősen csökkent hazánkban, ugyanis harmadával esett vissza a [...]
Bővebben

MINDEN JOG FENNTARTVA - COPYRIGHT © 2023

Készítette: honlap-weboldal.hu